Despre noi

Filipescu Vişa Financial Advisors a fost fondată cu scopul de a reprezenta o soluţie pentru consultanţă independentă în domeniul financiar, în special în contextul unei modificări în structura acţionariatului unei companii, sau în modul ei de finanţare, fie că este vorba de o tranzacţie M&A, o finanţare pentru investiţii, o refinanţare sau o restructurare a structurii de datorii.

Deservim o clientelă diversă, incluzând:

-afaceri antreprenoriale care intenţionează să-şi ducă companiile la următorul nivel de dezvoltare, atât în România cât şi în străinătate;
-acţionari majoritari aflaţi în căutare de parteneri sau care evaluează strategia pe termen lung pentru afacerile proprii;
-mari corporaţii care investesc în România, sau îşi vând subsidiarele de aici;
-fonduri de private equity care solicită sprijin în achiziţia unor afaceri locale cu potenţial de creştere, sau doresc un exit pentru investiţiile făcute;

Cu o experienţă de peste 15 ani fiecare, din care 12 ani împreună,
Ioana Filipescu şi Florin Vişa au decis să înfiinţeze Filipescu Vişa
pentru a cumula abilităţile şi experienţele individuale
şi a construi o casă de consultanţă financiară de referinţă pentru
piaţa românească.

Valorile companiei noastre sunt excelenţa, independenţa şi satisfacţia clientului.

Excelenţa în serviciile oferite este obiectivul nostru primordial. Serviciile oferite de Filipescu Vişa sunt de aceeaşi calitate şi la acelaşi grad de sofisticare cu serviciile oferite de cei mai mari consultanţi financiari la nivel global, aducând în plus componente specifice pieţii din România.

Independenţa este criteriul principal de selecţie a unui consultant într-o relaţie de cele mai multe ori nerepetitivă, în condiţiile în care contextul tranzacţiei este unic şi obiectivul este maximizarea rezultatului.
Filipescu Vişa nu face parte dintr-un grup bancar sau de consultanţă financiară şi respectă o politică de evitare 100% a vreunui conflict de interese real sau perceput.

Satisfacţia clientului exprimată prin încheierea cu succes a tranzacţiei sau proiectului la care am contribuit este scopul final al serviciilor noastre. Modelul de dezvoltare pentru Filipescu Vişa este bazat pe renumele şi reputaţia pe care o câştigăm din partea clienţilor noştri.