Filipescu Visa sprijina initiative si organizatii non-profit active in domeniul evenimentelor culturale si implicarea sociala a liderilor din sectorul privat

Fesivalul SoNoRo

Festivalului Internaţional de Muzică de Cameră SoNoRo are loc annual in Bucuresti, Cluj Napoca si Iasi. De la Ateneul Român la Catedrala Sfântul Iosif sau Palatul Bragadiru, SoNoRo oferă concerte spectaculoase, uneori în locuri neaşteptate, dar mereu pline de poveste. SoNoRo se distinge printr-un repertoriu bogat, care trece de la mari clasici la inflexiuni de jazz şi experimente muzicale, totul construit cu eleganţă şi căldură.

Romanian Business Leaders

Fundatia Romanian Business Leaders este o organizatie apolitica, neguvernamentala si non-profit, infiintata in iulie 2011. Obiectivul sau este sa dezvolte o platforma de actiune si implicare sociala pentru lideri din mediul privat. Scopul ultim este ca Romania sa devina o tara mai buna pentru business-ul responsabil si, in felul acesta, pentru toti romanii. Fundatia are ca simbol vizual trei draconi (stindarde dacice), care vorbesc despre radacini puternice, despre capacitate individuala si despre forta grupului – mai mare decat suma fortelor componentilor.